Kiállításra, takarításra, örökbefogadásra várják a váciakat

zold-menedek-adomanyozo-plakat-vagva-700Kiállítással emlékeznek az eltelt huszonhárom évre az Állatok Világnapja alkalmából a Zöld Menedék Állatvédő Alapítványnál, amelyet 1993-ban alapítottak lelkes állatvédők. A kiállítás megnyitója szeptember 23-án  pénteken 17 órakor lesz a Lyra Könyvesházban.

Legfőbb feladatuknak a menhely fenntartását és működtetését tartják. Átlagosan 120-130 kutya napi ellátásáról – etetés, állatorvos, oltások – gondoskodnak. „A körzetben jelentős a szerepünk. Nyilvántartást vezetünk a talált és az elveszett állatokról” – írják honlapjukon.

Nem könnyű a kutyák gazdához kihelyezése és az anyagiak megteremtése. Bár az érdeklődők tájékozódhatnak weboldalukról is, mégis a személyes látogatást javasolják a felelősségteljes kiválasztáshoz. Nagyon szeretnék, ha a kutyáik sorsa jóra fordulna és szerető családra találnának.

„Keresünk aktivistákat kétkezi munkára, állatvédő feladatokra, az örökbe adott kutyusok meglátogatására és gazdit kereső rendezvényekre! Hálásan köszönjük, ha állatorvosok jelentkeznek orvosi munkák elvégzésére. Szeretnénk az ivartalanító műtétek számát optimális szintre emelni. Szívesen fogadunk száraz kenyeret, állateledelt, faforgácsot, tisztítószert, tisztítóeszközöket, gumikesztyűt, építőanyagot a menhely támogatására” – írják.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ismét örökbefogadó és sétáltató nap szombaton a Zöld menedék telephelyein

A nagy kenneltakarítást október 8-án szombaton tartják, erre várják a segítőkezű aktivistákat! Másnap, vasárnap cicasimogató és cica-kutya örökbefogadó nap lesz náluk. Mindkét napon 11-13 óra között, tárt kapukkal várják a látogatókat! Helyszín: Vác-Máriaudvar, Kamilla utca (a vasútállomás mellett Václiget felé befordulni és átmenni a vasúton). ♦

Központi Gyógyszertár Vác

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments