Most hivatásos gondnok lehetsz – tanfolyam indul

hivatasos-gondnok-illusztracio-700Hivatásos gondnok képzést indít a Pest Megyei Kormányhivatal Gyámügyi és Igazságügyi Főosztálya. A tanfolyamot elvégzetteket például a bíróság által gondnokság alá helyezett személy részére gondnokként jelölhetik ki, s a gyámhatóság rendeli ki. Gondnok lehet minden cselekvőképes személy, aki a gondnoki tisztséget vállalja.

A mostani képzésre október 24-27. között kerül sor, helyszíne: XIII. Budapest, Lehel utca 43-47. A képzés időtartama 28 óra. Nem bocsátható vizsgára az, aki a képzés során több mint 4 óráról hiányzott – hívják fel a figyelmet.

Vizsgát írásban, 1 óra időtartam, az oktatást követő héten pénteken, november 4-én kell tenni. A szervezők segédanyagok, tankönyvet biztosítanak, az előadások vázlatát megkapják a résztvevők. A képzés költsége 50.000 forint.

A képzésben részt vevők a tanfolyam sikeres elvégzéséről tanúsítványt kapnak. Hivatásos gondnokká csak olyan személy nevezhető ki, aki legalább középfokú iskolai végzettséggel rendelkezik és a képzésen eredményesen részt vett.

A képzésre jelentkezni egy adatlap kitöltésével és megküldésével lehet legkésőbb október 17-ig.
• elektronikus elérhetőség: toth.nora@pest.gov.hu
• telefonos kapcsolat: 06-1/236-4140
• postacím: 1135 Budapest, Lehel u. 43-47.

A jelentkezőket az adatlap beérkezését követően értesítik a képzés részletes tematikájáról, valamint a képzés díjának megfizetése módjáról. A tanfolyam indítására csak kellő számú résztvevő esetén kerül sor – hívják fel a figyelmet a városháza honlapján megjelent közleményben. ♦

Központi Gyógyszertár Vác

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments