Készülj az Étterem Hétre, de sajnos nem Vácon

etterem-het-700Október 10. és 16. között az országos Étterem Héten résztvevő éttermek egységes fix áron kínálnak 3 fogásos ebéd- és vacsoramenüket. A mai állás szerint váci vendéglátó egység eddig nem csatlakozott a kezdeményezéshez, legközelebb Gödöllőn vagy Budapesten találunk partner éttermet.

Az éttermek körülbelül 70 százaléka mindössze 3.300, a többi pedig 4.900 forintért kínál úgynevezett prémiummenüt, a számlában a szervízdíj is benne foglaltatik. A prémiummenüt kínáló vendéglátóhelyeket az Étterem Hét oldalán lehet keresni. Budapesten nagy a választék.

Október közepére érdemes tehát időzíteni a nagy baráti vagy családi kajálásokat, hiszen a DiningCity szervezésében több mint 100 étterem vesz részt a programban, s ezek közül nagyjából 80 Budapesten, és 30 az ország más településén található. Számos olyan étterem is résztvevője az Étterem Hétnek, mely több hazai gasztro szaklap és kiadvány értékelése alapján Magyarország 50 legjobb étterme közé tartozik.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz

A résztvevő éttermekbe csak és kizárólag online formában, az Étterem Hét weboldalán lehet leadni érvényes asztalfoglalásokat, telefonon vagy más formában nem! – hívják fel a figyelmet a szervezők. ♦

Központi Gyógyszertár Vác

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments