Betört a családi házba, gyorsan fogták el a rendőrök

betörés a házba-700VÁCI NAPLÓ/bűnügyek ♥ Lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Váci Rendőrkapitányságon K. Csaba 23 éves és H. Zoltán 19 éves vámosmikolai lakosok ellen.

A gyanúsítottak a rendelkezésre álló adatok szerint október 21-én hajnalban törték be egy vámosmikolai családi ház ablakát, de mivel a riasztóberendezés megszólalt, elmenekültek a helyszínről.

Az eljárás során a nyomozók adatokat gyűjtöttek és tanúkat hallgattak ki, amelyek eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat.Csabát és társát elfogták, majd előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A bűncselekmény elkövetését mindketten elismerték. Az eljárás során az is kiderült, hogy K. Csaba  október 17-én betört egy családi házba Vámosmikolán és onnan ellopott egy pénztárcát a benne lévő készpénzzel és iratokkal együtt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Rács mögött a szüleit és nagyapját terrorizáló férfi

Az eljárás eddigi adatai szerint a férfi további vagyon elleni bűncselekményekkel, betörésekkel és autófeltörésekkel, valamint kerékpárlopásokkal hozható összefüggésbe. Ezek körülményeit a nyomozó hatóság vizsgálja. (képünk illusztráció)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments