Az egészséges ivóvíz mellett kampányol a DMRV Zrt

dmrv-guinness-rekord-700VÁCI NAPLÓ/a város ♥ A csapvíz fogyasztásának népszerűsítése és a tudatos vízfogyasztásra nevelés céljából települ ki a DMRV Duna Menti Regionális Vízmű Zrt október 9-én vasárnap a váci Dunakanyar Bor- és Pálinkaünnepre.

A rendezvényen való megjelenéssel a DMRV Zrt a víz egészségmegőrzési vetületét kívánja úgy erősíteni, hogy közben a vízfogyasztás fontosságára hívja fel a közönség figyelmét. A Vízbázis elnevezésű kampány célja elsősorban az edukálás, a tájékoztatás és az informálás, valamint a figyelemfelkeltés, mindezt szórakoztató köntösben.

A csapvizet népszerűsítő promóció során a DMRV Zrt olyan interaktív installációval várja az érdeklődőket vasárnap déltől, amelynek segítségével játszva tanulhat minden korosztály. Ezek többek között arra világítanak rá, hogy miként hat az emberi szervezetre a vízhiány, milyen vízszükséglete van a különböző korú és nemű embereknek, továbbá hogy adott szervnek mennyi vízre van szüksége az egészséges működéshez. Mindezt nem száraz leírásokkal, hanem élményt adó eszközökkel.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vácon folytatta országjárását a Mi Hazánk Mozgalom

A csapvízzel kapcsolatos érdekes információkat felvonultató slide show-n kívül egy érintőképernyős asztalon követhető végig a víz útja a virtuális emberi szervezetben. Az itt megszerzett tudás adja annak a kvízjátéknak az alapját, amely során értékes ajándékokat nyerhetnek a helyesen válaszolók. ♦

Központi Gyógyszertár Vác

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments