Az iparkamara előadást rendez Vácott a cafetériáról

pest-megyei-iparkamara-logoja-300Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Cafeteria változások 2017 címmel előadást rendez Vácott az ipartestület székházában. A vállalkozások számára fontos a munkavállalók elégedettsége, munkájuk elismerése. Ehhez kiváló eszköz a béren kívüli juttatások rendszere – hívják fel a figyelmet.

A kamara klubja elsősorban a kis- és középvállalkozások vezetőit és szakembereit várja a rendezvényre.

Az előadás célja, hogy a 2017-ben változó cafetéria rendszert bemutassa. Ennek keretében szó lesz egyebek között a 2017-es adható juttatások változásáról, a pénzbeli juttatások várható feltételeiről, az adómentes lakáscélú támogatás feltételeiről.

A rendezvényre október 24-én hétfőn kerül sor 15 órától a Vác és Vidéke Ipartestület Köztársaság út 5. szám alatti székházának tanácstermében. Az előadó dr. Crespo Zsuzsanna cafeteria szakértő,
DRC HR Solutions Kft szakmai igazgatója lesz.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ismét örökbefogadó és sétáltató nap szombaton a Zöld menedék telephelyein

A rendezvény csak a Pest megyei regisztrált gazdálkodó szervezetek, valamint a PMKIK önkéntes tagjainak a részére ingyenes! Más megyében székhellyel rendelkező vállalkozások számára a részvételi díj 5.000 Ft + áfa, melynek kiegyenlítésére a helyszínen készpénzben lesz lehetőség.

Kérik, hogy az érdeklődők részvételi szándékukat előre jelezzék emailben. Ha bárkinek bármi kérdése van, akkor Zsidi-Farkas Mária kézműipari tagozati titkár vagy Ecseri Natália szolgáltatói tagozati titkár részére juttassa el írásban interneten. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments