Az iparkamara előadást rendez Vácott a cafetériáról

pest-megyei-iparkamara-logoja-300Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Cafeteria változások 2017 címmel előadást rendez Vácott az ipartestület székházában. A vállalkozások számára fontos a munkavállalók elégedettsége, munkájuk elismerése. Ehhez kiváló eszköz a béren kívüli juttatások rendszere – hívják fel a figyelmet.

A kamara klubja elsősorban a kis- és középvállalkozások vezetőit és szakembereit várja a rendezvényre.

Az előadás célja, hogy a 2017-ben változó cafetéria rendszert bemutassa. Ennek keretében szó lesz egyebek között a 2017-es adható juttatások változásáról, a pénzbeli juttatások várható feltételeiről, az adómentes lakáscélú támogatás feltételeiről.

A rendezvényre október 24-én hétfőn kerül sor 15 órától a Vác és Vidéke Ipartestület Köztársaság út 5. szám alatti székházának tanácstermében. Az előadó dr. Crespo Zsuzsanna cafeteria szakértő,
DRC HR Solutions Kft szakmai igazgatója lesz.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Megtudtuk, mi a deákváriak öt kedvenc fagyija, nincs benne semmi meglepő

A rendezvény csak a Pest megyei regisztrált gazdálkodó szervezetek, valamint a PMKIK önkéntes tagjainak a részére ingyenes! Más megyében székhellyel rendelkező vállalkozások számára a részvételi díj 5.000 Ft + áfa, melynek kiegyenlítésére a helyszínen készpénzben lesz lehetőség.

Kérik, hogy az érdeklődők részvételi szándékukat előre jelezzék emailben. Ha bárkinek bármi kérdése van, akkor Zsidi-Farkas Mária kézműipari tagozati titkár vagy Ecseri Natália szolgáltatói tagozati titkár részére juttassa el írásban interneten. ♦

14 napos próbaolvasás!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments