Foci: kibrusztolt egygólos győzelem a Szeged ellen

vac-fc-szeol-meccs-szegedma-700VÁCI NAPLÓ/sport ♥ Szoros meccsen, de végül nyert a Vác FC NB II-es labdarúgó csapata szombaton hazai pályán, ami a váciak esetében a szövetségi tilalom miatt Dunaújvárost jelent. A vesztesként távozó szegediek immár a tizedik pont nélküli mérkőzésüket játszották ebben a szezonban: Vác FC – SZEOL SC 1-0 (0-0).

A szegediek a múlt heti, Csákvár elleni hazai vereséget követően a Vác otthonában próbáltak meg javítani: nálunk a kezdőben kapott helyet a klub saját nevelése, Dlusztus András, míg a SZEOL kezdőcsapatában először lehetett ott a nyáron igazolt Vágó Levente-Búrány Zoltán páros, utóbbi ráadásul első alkalommal tudott pályára lépni régi-új együttesében.

A mérkőzésen többnyire a váciak irányítottak és több helyzetet is kidolgoztak. A sikert az utolsó negyedóra hozta meg: egy jobb oldali beadás után Niedermüller Ákos lőhetett közelről, lövése a jobb alsóban kötött ki.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Labdarúgás - Hoztuk a kötelezőt a Felsőpakony ellen

– Szinte végig támadtunk, különösen a második félidőben rengeteget dolgoztunk a három pontért, de sok helyzetet hagyunk ki, ami luxus, ezért szenvedünk – foglalta össze a látottakat Nagy Tibor, a váciak vezetőedzője. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments