Jó reggelt váciak! Ez egy szürke kedd lesz

osz-falavelek-kozott-fekvo-lany-700

Furucz ZoltánVÁCI NAPLÓ/a város (Furucz Zoltán) ♥ Jó reggelt váciak! Ma szomorúan indul a nap, a felhők mögül nem bújik elő a napfény. Az időjósok szerint eső is lehet, ezért ne felejtsd el bepakolni a táskádba az esernyődet. A pénztárcád se hagyd otthon, a legnagyobb méreg, amikor a boltban a kasszánál derül ki, hogy hoppá, a brifkó a komódon maradt.

Szomorú ez a nap azért is, mert ma 10 órakor temetik városunk díszpolgárát, Dobai Jánost katonai tiszteletadással az alsóvárosi temetőben. Ha ismerted, most vehetsz végső búcsút a nyolcvanhét éves korában elhunyt történetkutatótól.

Ha a Magyar utcában jársz, találkozhatsz még egy szomorú hellyel. Már hetek óta zárva van a gyógyszertár melletti kis virágbolt. Nézz be a kirakaton és látsz egy hatalmas csokor rózsát egy vázában – teljesen elszáradva.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb polgármester-jelölt száll ringbe Vácon: a VVVE jelöltje dr. Csereklye Krisztina

Férfi vagy? Nő vagy? Egyik sem akadály: ma 10 órakor kezdik meg a határvadász toborzást a Váci Rendőrkapitányságon. Biztos, hosszú távra tervezhető hivatás – ezt állítják a szórólapokon. Ha kedvet érzel hozzá, ne mulaszd el, most helybe jönnek azok, akik válaszolnak a kérdéseidre. Sőt, a szerződést is aláírhatod helyben!

Hazafelé, ha meg akarod lepni a férjed, feleséged, vagy csak úgy, magadat, ugorj be a művelődési központba és vegyél holnapra jegyet a Dumaszínház előadására. A Numera Kormos Anett és Kovács András Péter vidám bemutatója lesz sok poénnal.

Ha kedd, akkor ez bizony nem Belgium, hanem Magyarország. Ha dolgozol, ha otthon vagy, mosolyogj mindenkire, ez nem kerül pénzedbe.

– Pont jókor jössz, mert ez a nap legjobb része – mondta Micimackó.
– Melyik az a rész?
– Az, amikor te meg én mi leszünk.

(Ha van a következő napokra valami jó kis programajánlatod, írd meg nekünk gyorsan és közzétesszük!) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments