Foci: otthon egy góllal megvertük a Kozármislenyt

kozarmisleny-vac-fc-focimeccs-700VÁCI NAPLÓ/sport ♥ A bajnoki szünet után Pécsett lépett pályára a labdarúgó NB II-ben játszó Vác FC csapata a Kozármisleny vendégeként. Szerencsére a pécsi csapat idegenben játszotta soros bajnoki mérkőzését, így a körülményekhez képest jó pálya fogadta a csapatokat.

Jó iramban kezdődött a mérkőzés, fokozatosan átvettük a játék irányítását, a labdabirtoklást tekintve is egy kicsit felénk kezdett el billenni a mérleg.

A klub honlapján megjelent tudósítás szerint fölényünk aztán a 28. percben góllá érett. Balajti nagyszerűen indította a mélységből érkező Tóth B.-t, akinek első lövését Helesfay bravúrral védte. A lecsorgó labdát Tóth B. kotorta újra a kapu felé, Helesfay ismét tisztázott, Mátyás érkezett a lecsorgóra és 7 méterről a kapu jobb oldalába bombázott.

Szerencsére a gól után sem nagyon változott a játék képe. A váci szurkolók pulzusa a 44. percben emelkedhetett meg először, amikor egy lecsorgó labda került Beke elé, aki közelről próbálkozhatott, azonban lövésébe Tóth F. önfeláldozóan belevetődött. (mint később kiderült, a Mislenynek ez volt a legveszélyesebb helyzete a mérkőzésen.)

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Két pontot Pilisen hagytunk

A mérkőzés végén, a 83. percben Hegedűs harcolt ki tizenegyest, melyet azonban Rusvay a kapufára lőtt. Szerencsére azonban több meleg pillanatot már nem kellett átélnünk a hátralévő pár percben.

Nagy Tibor vezetőedző szerint tavaszra változtatni kell.

Folytatás jövő héten ismét idegenben, Zalaegerszegen. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments