Fehér Zsolt váci elnök és megyei alelnök maradt a Jobbikban

feher-zsolt-egy-foto-elott-all-700VÁCI NAPLÓ/a város ♥ November hónap harmadik hétvégéjén tartotta kétévente esedékes tisztújítását a Jobbik Pest megyei Választmánya. A szerte megyénkből összegyűlt alapszervezeti vezetők a szándéknyilatkozatok és programadó beszédek elhangzása után titkos szavazással döntöttek azon elnökség személyi összetételéről amely a 2018 őszéig tartó időszakban irányítani fogja a régió munkáját.

Elnökké Császárné Kollár Tímeát, alelnökökké Csanádi Gábor Ferencet, a váci Fehér Zsoltot, Sipos Richárdot, Szalontai Boldizsárt, Szente Bélát és Varga Zoltán Pétert választották a küldöttek, míg az Országos Választmányban Merkwart Krisztián, Papp Norbert, Sas Zoltán, valamint Sipos Richárd fogja képviselni az ország legnagyobb megyéjét.

Nem sokkal korábban, október közepén tartotta kétévente esedékes tisztújítását a Jobbik Váci Szervezete is. A taggyűlés megerősítette posztjában Fehér Zsolt elnököt, valamint Kászonyi Károly és Tótváradi-Nagy Bence korábbi alelnököket.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ismét a gyermekek védelme volt a téma a városházán

A párt váci szervezetének közleménye szerint az idén tíz éves alapszervezet egyúttal gazdasági felelőst, megyei és választókerületi választmányi küldötteket is választott. A 2018 őszéig tartó mandátummal bíró testület vezetésével fog hamarosan megkezdődni az országgyűlési választásokra való felkészülés és maga a kampány valamivel több mint egy év múlva.

A Jobbik immár hagyományosan városunkban adventi keresztállítást szervez. Erre most vasárnap 18 órakor kerül sor a Szent István téren. Beszédet Fehér Zsolt mond, közreműködik Tőkés Anna és jelen lesznek az egyházak képviselői is. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments