Kézilabda: megizzadtak a győzelemért a lányok Kisvárdán

kisvarda-vaci-noi-kezimeccs-700VÁCI NAPLÓ/sport ♥ Kemény csatában hozta el a győzelmet Kisvárdáról az Ipress Center-Vác női kézilabda csapata. Jellemző a mérkőzésre, hogy alig három perccel a vége előtt még döntetlen volt az eredmény.

Az eleje nagyon jól indult, folyamatosan több góllal vezettünk, a huszadik percben már hét (!) gól volt a különbség a javunkra. Hogy innen hogyan lehet a mérkőzés végére eljutni oda, hogy majdnem kikapunk, az egy külön elemzést igényel majd.

– Az elején szinte minden rendben volt, és nagy előnyünket úgy is tartani tudtuk, hogy az első félidő második felében már akadozott a játékunk. Ezt a mérkőzést az első játékrészben nyertük meg, szünet után érthetetlenül visszaesett a játékunk, a végén a szerencse is kellett a győzelmünkhöz – értékelte az eredményt Szilágyi Zoltán, a váciak trénere.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Sikeresen szerepeltek a Vác Városi Evezős Club sportolói a regionális evezős duatlon versenyen

A hazaiak debütáló vezetőedzője – akit Kovács Péter menesztése után neveztek ki -, Dévényi János ezt mondta a kisvárdai klub honlapjának kérdésére válaszolva, hogy mi történt a szünetben az öltözőben:

– Próbáltuk megnyugtatni a csapatot. A fal előtt igyekeztünk más játékot játszani, itt gondolok arra, hogy a szélsőbefutókat többet elővettük. Összességében más taktikai elemeket kértünk, ami hála istennek jött is és jó védekezéssel párosult. A második félidőben a támadójátékunk és a kapusteljesítményünk is feljavult. Jól szállt be Puscas Madalina is a mérkőzésbe, így nagyon meg kellett izzadnia a Vácnak.

Tény, hogy a vége felé, amikor két perces hátrányba kerültek a kisvárdaiak, hatalmas bravúrra lett volna szükség, hogy ezt a mérkőzést a javukra fordítsák. A végeredmény: Kisvárda Master Good SE – Ipress Center-Vác 24–26 (9–16) (fotó: kisvardaikezi.hu) ♦

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Labdarúgás - Hoztuk a kötelezőt a Felsőpakony ellen

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments