Klampár és Pattantyús jól elkalapálta az elítélteket

klampar-es-pattantyus-a-bortonben-700VÁCI NAPLÓ/sport ♥ Mielőtt bárki is összevonná a szemöldökét a cím elolvasása után, tegyük hozzá gyorsan: az eset a Váci Fegyház és Börtönben történt és a harc a pingpong-asztalok mellett dőlt el.

A magyar legenda, Klampár Tibor és a többszörös bajnok Pattatyús Ádám ugyanis az elmúlt héten a rácsok mögötti világban járt és játszott nem is egy meccset az arra vállalkozó elítéltekkel. Akik között hatszoros magyar bajnok és a Váci Reménység csapatának tagja is megtalálható volt.

A börtönben zajlik az élet, nem ritka, hogy kintről hívnak meg előadókat, sportolókat, hiszen erre nagyon nagy az igény odabent. A mostani találkozónak története van, hiszen jelenleg Vácott tölti a büntetését Pagonyi Róbert, aki többszörös magyar bajnok, s ha nem keveredik olyan helyzetbe, amelyet elmondása szerint már százszor megbánt, lehet, hogy most ő is vendégként pingpongozott volna a rácsok mögött.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egy évtizedes a váci kézilabdasport ifi bajnoki sikere

Teljes cikkünket további érdekes részletekkel és nyilatkozatokkal a Váci Napló november 25-i pénteki számában olvashatja. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments