Nem festettek vonalat, feljelentik a közútkezelőt

felezovonal-felfesteseVÁCI NAPLÓ/régió ♥ Feljelentést tesz a nagymarosi önkormányzat ismeretlen tettes ellen a 12-es számú főút állapota miatt – erről döntött a település testülete a múlt héten. A városi grémiumban már több alkalommal volt téma az út rossz minősége.

Nyáron a Magyar Közút Nonprofit Zrt az aszfaltot felmarta és bitumen darabokkal szórta le a felületet, amely sok autós életét megkeserítette, hiszen a kerekek által felvert kövek károkat okoztak a kocsikban. Az út felszíne azóta sem lett jobb, és a felezővonal sem került visszafestésre, ami főleg sötétben okoz problémát.- hangzott el a nagymarosi testületi ülésen

Nagymaros önkormányzata az út állapota miatt többször is az illetésekhez fordult, azonban érdemi változás nem történt. Legutóbb egy levélben arról tájékoztatták őket, hogy amint az időjárás engedi, a felfestés visszakerül. Ezt két hónapja ígérik.

Német Imre képviselő a múlt heti testületi ülésen ezért kérte, hogy tegyen az önkormányzat feljelentést a rendőrségen a 12-es számú főút kóspallagi elágazás és Nagymaros közötti szakaszán elvégzett javításból eredő felületi minőség és az útburkolati jelek felfestésének elmaradása, a hónapok óta fennálló balesetveszélyes állapotra tekintettel a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetése miatt, ismeretlen tettes ellen.

Ezt a testületben helyet foglaló összes képviselő támogatta. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments