Szabálytalan elkerítések vannak az Ipoly utcában

cserhat-ipoly-szederfa-sorVÁCI NAPLÓ/városháza ♥ A városfejlesztési és környezetvédelmi bizottság szeptemberben jóváhagyását adta a Cserhát és Ipoly utcák kinyitására a Szederfa sorra, azzal, hogy először az ott lakók véleményét kérjék ki. Ez meg is történt, ám ők nem értettek egyet a kezdeményezéssel.

A grémium a novemberi ülésen tárgyalt és hozott döntést a kérdésben: nem nyitják ki az utcákat. Ám a keddi tanácskozáson másról is határoztak: a Cserhát utca végén megszüntetik kőbabákkal a zöldfelületen parkolást, amely gondot okozhat a lakóknak, hiszen így is nehéz már megállni autóval.

Az Ipoly utcában lakók pedig készülhetnek: vagy beljebb viszik a szabálytalanul közterületen elhelyezett kerítéseiket, vagy megvásárolják a területet az önkormányzattól.

A lakossági vélemények – 34 darab érkezett az osztályhoz – szerint növekedne a forgalom az utcák megnyitásával, a szemétszállítást eddig is tolatással meg tudták oldani, keskenyek az utcák, a gyerekek gyakran az úton játszanak, elértéktelenedne a lakások értéke és növekedne a bűnözés.

Ezeket a kifogásokat egytől-egyig megcáfolta az önkormányzat műszaki osztálya, ennek ellenére azt javasolta a bizottságnak, hogy vonja vissza a jóváhagyását és maradjanak elzárva az utcák. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments