Szenzációs hír: a Bundesligában folytatja a váci kézis

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVÁCI NAPLÓ/sport (Gyuris Zoltán) ♥ Hatalmas lépést tett a kézilabda elitjéhez a Váci KSE fiatal kézilabdázója, Bartók Donát (képünkön balra 18-as mezben). Az utánpótlás-válogatott átlövő az elmúlt szezonban lett stabil tagja a sportági nemzeti élvonalban szereplő felnőtt csapatnak, az U20-as Európa-bajnokságon mutatott játékával pedig összehozta magának a külföldi szereplést.

Mint a Váci KSE vezetésétől megtudtuk, a 20 éves játékos a jövőben a német első osztályú TBV Lemgo gárdájában folytatja a pályafutását.

Dr. Schoffer Attila klubelnök a Váci Naplónak megerősítette, hogy előnyös üzletet kötött a sztárcsapattal a KSE, de a pontos összeget egyelőre nem szeretnék nyilvánosságra hozni, ellenben a csapatba szeretnék befektetni a kézilabdázó megvásárlásáért járó transzferdíjat.

A Váci KSE első embere annyit elárult érdeklődésünkre, hogy egyelőre nem szeretnének új játékost szerződtetni, hiszen a gárda van olyan képességű, hogy erre egyelőre ne szoruljon, Bartók pótlását pedig házon belül szeretnék megoldani, így több szerep hárulhat az ukrán válogatott átlövőre, Roman Csicsikalóra.

A fiúk pénteken fontos mérkőzésen lépnek pályára Komlón, immáron Bartók Donát nélkül, de győzelmi reményekkel. ♦

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci evezősök a szegedi Európa-bajnokságon

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments