Törzskártyán gyűjthetik a kilométereket a váci futók

futo-torzskartya-700VÁCI NAPLÓ/sport ♥ A december 4-i Mikulás Futáson, akik az 5,4, a 10 és a 21 kilométeres félmaratoni távon rajthoz állnak, kapnak a verseny rendezőitől egy a bankkártyához hasonló plasztik futókártyát – tájékoztatta lapunkat a főszervező, Bíró György.

A kártyán a verseny emblémáján kívül látható lesz egy névre szóló vonalkód és egy QR kód. Ezek a kódok fogják segíteni a versenyzést a következő években, a Fut a Vác, a Mikulásfutás és a további rendezvényeken.

„Segítenek abban, hogy a versenyre egyszerűbben nevezhessünk, illetve kevesebb utánajárással megkaphassuk a rajtcsomagot. Persze az igazi lényege a kártyának abban rejlik, amit a szervezők szeretnének a következő versenyekre beélesíteni, hogy a kártya adatainak segítségével lehívható lesznek a versenyző által teljesített kilométerek, amikből a futók minél többet gyűjtenek össze, annál kedvezményesebb áron nevezhetnek majd a versenyeinkre” – tudtuk meg Bíró Györgytől.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

Természetesen, akik a Mikulásfutás ingyenes bulifutásának 2,5 kilométeres távját futják le, azoknak is lehetőségük lesz önköltségi áron a futókártyát megvenni és ők is gyűjthetik a kilométereket.

A futókártyáról és a versenyről bővebben a itt olvashatnak. 

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments