Piros sapkás drukkerek várták a Mikulásfutás versenyzőit

sippal_dobbal-700pxVÁCI NAPLÓ/sport ♥ Ha nádi hegedűvel nem is, de síppal, dobbal biztosan várták a piros sapkás drukkerek a 20. „Mikulásfutás” befutóit. A Március 15. téren gyülekező érdeklődők az elmúlt napok szeszélyes időjárását látva bizonyára hajnalban még izgultak a jó időért, de az idei rendezvény szerencsére végül szikrázó napsütésben, eső és nagyobb szél nélkül zajlott.

Az egészséges életmód jegyében megrendezett futáson a hangulatfelelős és főszervező, Bíró György ismét hozta lendületes formáját s az általa az eseményre tervezett póló is szenzációsra sikerült; az első célba érkezők is kiváló eredményeket produkáltak.

A startvonalhoz álló versenyzők több táv közül választhattak, az ovisoknak való távon túl a Buli Miki: 2,5 km-es táv is népszerű volt, de aki igazán komoly kihívásra vágyott, választhatta a 21 km-es futást is. A félmaratont idén párban (2 fős váltóban) is lehetett teljesíteni, továbbá iskola, egyesület és munkahely kategórián túl családi kategóriában is indulhattak a futók.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Perbálról is három ponttal tért haza felnőtt focicsapatunk

Utóbbival egy családi emléklap is járt, amelyhez a nevezéskor a helyszínen örökítették meg fényképen a csapatot. Az előző versenyek családi emléklapjai, valamint az idei év legfrissebb eredményei megtekinthetőek a www.futavac.hu oldalon.

Amennyiben a helyszínen elmulasztotta olvasónk, az idei, jubileumi verseny kabalakutyája a rendezvény facebook oldalán megnézhető. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments