Livewire Team: karácsonykor adni, mindig öröm

VÁCI NAPLÓ/sport ♥ Csapatunk a Livewire Team újfent egy fantasztikus meghívásnak tesz eleget. Ábrahám Zoltán invitálására a Pivár Ignác Általános Iskola és Speciális Szakiskola vendégei lehetünk december 16-án.

Ez a nemes esemény immáron harmadik alkalommal kerül megrendezésre, egy azonos ipartelepen dolgozó vállalkozók együttműködésével, hatalmas sikerrel. Az első karácsonyi összefogáson leesett a tanulók álla, hiszen addig az iskolában nem láttak még karácsonyfát sem.

Az azt megelőző években a városunk főterén állított karácsonyfának lenyesett ágait kérték el a tanárok és azokból csináltak kisebb díszítéseket. Ezek a kis emberek a legapróbb ajándéknak is tudnak örülni, legyen az egy cukorka vagy akár egy kis plüss figura. Hatalmas szeretet lakozik bennük. Természetesen mi sem megyünk üres kézzel. A gyermekek karácsonyát két versenyautónk látványával és 14kg szaloncukorral édesítjük meg.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
A kitiltott szurkolók helyett 50 váci fiatal is drukkolt

Az intézmény1960-ban kezdte meg működését 4 osztállyal és 56 tanulóval, 2004 óta a Cházár András EGYMI tagintézményeként működik, immáron közel 200 gyermekkel. A tanulókat értelmi visszamaradottságukon túl társult fogyatékosságok is sújtják (epilepszia, mozgás- és látásfogyatékosság, részképesség kiesések), melyek korrekciója érdekében speciális képzettségű szakemberek közreműködésével speciális szolgáltatásokat is nyújtanak (gyógytorna, logopédia, szenzoros integrációs terápia, dyslexia prevenciós olvasás-írástanulási módszer, stb.) A 8. osztály elvégzése után szakmatanulásra felkészítő, majd szakmatanulást biztosító speciális szakiskolai képzésben részesülnek tanulóink. Gyermekek számára OKJ képzést adó kerti munkás és falusi vendéglátó képzést biztosítanak.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Nagy Tibor szerint néhányan csak ténferegtek a pályán

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!