Borotvapengét lopott Dunakeszin egy férfi

VÁCI NAPLÓ/régió ♥ A dunakeszi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy ismeretlen tettes azonosításához. A Dunakeszi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya ugyanis lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2016. szeptember 1-jén egy dunakeszi drogériából 16 csomag borotva betétet tulajdonított el. A bűncselekmény elkövetését az üzlet biztonsági kamerája rögzítette. A férfi akár már Vácon is elkövethetett hasonló bűncselekményeket.

Nemrég egy parfümtolvajt keresett a rendőrség, a tettes ugyancsak egy dunakeszi boltot fosztogatott.

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a képen látható személyt vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen – munkaidőben –  a Dunakeszi Rendőrkapitányságon, illetve tegyen bejelentést a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának 06-1-236-28-83-as telefonszámán, továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107,112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. ♦

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szabó Miklós - Magyar vizek halai Nagymaroson a Sigilben

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments