Heti jóslat: csak éjszaka lesz nagyon hideg

napkelte-hideg-idoben-700VÁCI NAPLÓ/régió ♥ Csak éjszakánként lesz nagyon hideg, nap közben elviselhető lesz a hőmérséklet – így összegezhető az Időkép előrejelzése erre a hétre. Vácott az első igazi hóra még várni kell.

Hétfőn folytatódik a nyugodt idő, a napos időszakok mellett bár megjelennek majd felhők az égen, de csapadék sehol sem várható, legfeljebb a hajnali órákban alakulhat ki helyenként zúzmarás köd.
Északnyugaton előfordulhat egy-egy élénk délies széllökés. Hajnalban ismét hideg lesz, a minimumok -3 és -10 fok között alakulnak, napközben pedig 1-6 fok valószínű. Folytatódik a frontmentes idő.

Kedden is folytatódik a többnyire napos idő, de hajnalban ismét kialakulhatnak pára- és ködfoltok, illetve zúzmarás köd. Helyenként megélénkülhet az északnyugati szél. Hajnalban -3, -11, napközben 2-7 fok között alakul a hőmérséklet.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Múzeumok éjszakája a verőcei Gorka Múzeumban

Szerdán is sok napsütésre, csapadékmentes időre van kilátás. Keleten-északkeleten megélénkülhet az északias szél. Hajnalban továbbra is hideg lesz, napközben pedig 1-6 fok között alakulhat a hőmérséklet.

Csütörtökön és pénteken folytatódik a száraz idő, de csütörtökön átmenetileg több felhő lehet az égen. A légmozgás többnyire gyenge, mérsékelt marad, csak helyenként lehet egy-egy élénk széllökés. A fagyos reggeleket követően csütörtök délután 1-5, pénteken pedig 2-7 fokot mérhetünk. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments