Jótékonysági kézimeccs: egy plüss a belépő

VÁCI NAPLÓ/sport (Gyuris Zoltán) ♥ December 21-én, szerdán igazi kézilabdás délutánnal várja a szurkolókat a város két élvonalbeli kézilabdacsapata. Az Európa-bajnoki szünet miatt második alapozást végző Ipress Center-Vác a Siófok gárdáját fogadja felkészülési mérkőzésen, majd rögtön utána a férfi kézilabdázók is pályára lépnek a PLER-Budapest elleni Liga Kupa-mérkőzésen.

A Váci KSE elöljárói kérik a szurkolókat, hogy a találkozóra hozzanak magukkal egy plüssjátékot, amelyet a mérkőzés végén a klub hagyományos karácsonyi akciója keretében a rászoruló családok gyermekeinek szeretnének ajándékozni a Váci Család- és Gyermekjóléti Központnak felajánlva a játékokat.

Gúnya Péter, a KSE vezetőedzője a Váci Naplónak elmondta: reméli, hogy egy igazi karácsonyi családi ünnep lesz a városi sportcsarnokban szerda este, amelyen mindenképpen győzelemmel és látványos játékkal szeretné megajándékozni a csapat a kilátogatókat az év utolsó tétmérkőzésén.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

Az első mérkőzés, amelyen a lányok a Balaton-partiakat fogadják, 16 órától kerül megrendezésre, míg a Váci KSE 18.30-as kezdettel fogadja a másodosztályban szerénykedő, de szebb napokat is átélt fővárosi gárdát, remélve, hogy a szurkolókkal közösen, remek hangulatban készülhetnek az ünnepekre.

A belépő jelképesen egy plüssjáték! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments