Jubileum: vasárnap elrajtol a 20. Mikulásfutás

mikulasfutasVÁCI NAPLÓ/sport (Bíró György) ♥ Már csak napok vannak hátra a 20. jubileumi Mikulásfutásig és már több, mint 1000 előnevezés van. A meteorológusok hideg, de napfényes időt jövendölnek, ami pont szépnek ígérkezik a távok megtételéhez.

Már célegyenesben van a verseny szervezése, így közzétették az idei verseny meglepi pólóképét is, ahol a legismertebb futó, Rudolf pózol. Minden gyerek tudja, hogy ő a mikulás legügyesebb szarvasa. Feltehetőleg a pólók gazdára fognak lelni, hiszen több mint 100 ovis, és több mint 1000 versenyző nevezett a verseny 2,5 km, 5,5 km 10, és 21 km-es futamaira, melyek vasárnap a Március 15. térről fognak rajtolni.

Nehéz lesz Rudolfnak az élre törni, mert a mezőny futói között Szabó Gábor a „Sashegyi Gepárdok” versenyzője is szerepel, aki az országos ranglista csúcsán foglal helyet és az elmaradhatatlan Sági József tűzoltó világbajnok is rajthoz áll.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Eredményesen szereplés a LUPA Kupán

Akik nem jelentkeztek még a versenyre, azoknak van még lehetőség a program napján, december 4-én, vasárnap 8 órától a helyszíni nevezésre, sőt 2-án, pénteken és 3-án, szombaton is átvehetők a rajtcsomagok és nevezni is lehet 17 órától 19.30 óráig a Cházár András iskola tornatermében, ami a Március 15. térről megközelíthető.

És ha már valaki előnevezett, az ne feledje megnézni, nem tartozik-e, ahhoz a 101 szerencséshez, akik Mikulásfutás pólót nyertek, és azt már a verseny előtt átvehetik, hogy fel is avathassák futás közben.
A verseny részleteit, keressék a www.futavac.hu, honlapon. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments