Jubileum: vasárnap elrajtol a 20. Mikulásfutás

mikulasfutasVÁCI NAPLÓ/sport (Bíró György) ♥ Már csak napok vannak hátra a 20. jubileumi Mikulásfutásig és már több, mint 1000 előnevezés van. A meteorológusok hideg, de napfényes időt jövendölnek, ami pont szépnek ígérkezik a távok megtételéhez.

Már célegyenesben van a verseny szervezése, így közzétették az idei verseny meglepi pólóképét is, ahol a legismertebb futó, Rudolf pózol. Minden gyerek tudja, hogy ő a mikulás legügyesebb szarvasa. Feltehetőleg a pólók gazdára fognak lelni, hiszen több mint 100 ovis, és több mint 1000 versenyző nevezett a verseny 2,5 km, 5,5 km 10, és 21 km-es futamaira, melyek vasárnap a Március 15. térről fognak rajtolni.


Nehéz lesz Rudolfnak az élre törni, mert a mezőny futói között Szabó Gábor a „Sashegyi Gepárdok” versenyzője is szerepel, aki az országos ranglista csúcsán foglal helyet és az elmaradhatatlan Sági József tűzoltó világbajnok is rajthoz áll.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kihagyott esküvőkről és álmatlan éjszakákról mesélt Diószegi Nikolett a visszavonulásával kapcsolatban

Akik nem jelentkeztek még a versenyre, azoknak van még lehetőség a program napján, december 4-én, vasárnap 8 órától a helyszíni nevezésre, sőt 2-án, pénteken és 3-án, szombaton is átvehetők a rajtcsomagok és nevezni is lehet 17 órától 19.30 óráig a Cházár András iskola tornatermében, ami a Március 15. térről megközelíthető.

És ha már valaki előnevezett, az ne feledje megnézni, nem tartozik-e, ahhoz a 101 szerencséshez, akik Mikulásfutás pólót nyertek, és azt már a verseny előtt átvehetik, hogy fel is avathassák futás közben.
A verseny részleteit, keressék a www.futavac.hu, honlapon. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments