Váci focisták a gödi Topház Speciális Otthonért

VÁCI NAPLÓ/a város (Talapa Lili) ♥ December 6. minden gyermek számára a Mikulás érkezését jelenti. Idén a Vác Város Labdarúgó Sportegyesület gyűjtést szervezett, hogy a Topház Speciális Otthon lakóit meglepjék. Az otthonban jelenleg 220 lakó éli mindennapjait, a két és fél évestől a felnőttig minden korosztályban.

Súlyosan fogyatékos gyermekek, férfiak és nők, akiknek az a speciális otthon jelenti az életet. Az ott dolgozok lelkiismeretes és önzetlen munkája teszi könnyebbé számukra a mindennapok megpróbáltatásait.

A Vác VLSE munkatársai, labdarúgói és szüleik, valamint a Vác FC futballistái egy hónapon keresztül gyűjtötték a játékokat, kreatív eszközöket, édességeket és tartós élelmiszereket, hogy december 6-án délután elvihessék az adományokat az otthon lakóinak.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Ősemberi csigolyacsontot találtak a Naszály barlangjában

Körbevezettek minket az otthonban, találkozhattunk a lakókkal, hogy az adományok közül néhányat személyesen tudjunk átadni. Gyermekek és felnőttek egyaránt nagyon örültek nekünk és ajándékainknak.
Ezúton szeretném megköszönni, mindenkinek, aki akár egy tábla csokival is hozzájárult Mikulás-napi meglepetésünkhöz és szeretnénk, ha kezdeményezésünk másokban is elindítana egy folyamatot, hiszen segíteni jó! Nem csak kézzel fogható dolgokkal tudunk jót tenni.

Az otthon lakói a társaságnak is nagyon örülnek, akár felolvasni megy az ember, akár sétálni egyet velük a kertben. Köszönjük, hogy bepillanthattunk életükbe és reméljük sokszor fogunk még találkozni! ♦

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Évértékelő közgyűlést tartottak a honvéd nyugdíjasok

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!