Érdemes várni, holnap olcsóbb lesz az üzemanyag

VÁCI NAPLÓ/nagyvilág ♥ Ha ma még nem ürül ki teljesen kocsid tankja, akkor halaszd holnapra, szerdára a tankolást. Jó hír ugyanis, hogy amíg a múlt héten három-három forinttal emelte az üzemanyagok árát a Mol, ezúttal két-két forinttal mérsékli a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti árát a magyar olajvállalat.

Csökkenti 2-2 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol – értesült piaci forrásokból az MTI. A csökkentéssel a benzin átlagára 368 forint, a gázolajé 380 forint lesz. Az autósok 15-25 forintos különbséget is tapasztalhatnak a töltőállomások árai között.

Legutóbb múlt szerdán változtak az üzemanyagárak, akkor bruttó 3-3 forinttal nőtt a 95-ös benzin és a gázolaj ára is. A benzinár 2012. április elején érte el csúcsát, akkor egy liter átlagosan 451 forintba került. A gázolaj literje 2012. január közepén volt a legdrágább, átlagosan 449 forint.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  15 kategóriában adták át a Street Kitchen Guide díjait – Vácról a Lujza & Koriander csapata is bekerült Street Kitchen Food Guide-ba

A váci benzinkutakon általában öt forintnál nincsenek nagyobb árkülönbségek. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments