Ez lesz a héten: hideg, szél, köd, némi napsütés

VÁCI NAPLÓ/régió ♥ Hétfőn reggelt hidegre és zúzmarára ébredtek a váciak. Az előrejelzések szerint a következő napokban sem lesz sokkal jobb, marad a télies, olykor latyakos időjárás.

Hétfőn megnövekszik felettünk a felhőzet, reggelre többfelé párássá, ködössé válhat a levegő. Este délen, délnyugaton alakulhat ki kisebb havazás, hószállingózás. Néhol megélénkül az északkeleti szél. Északon -15 fok alá is süllyedhet a hőmérséklet, délután +1, -6 fokot mérhetünk.

Kedden eleinte még délen, délnyugaton számíthatunk hószállingózásra, gyenge havazásra, másutt hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Többfelé élénk, nyugaton, északnyugaton erős lesz az északias szél. Délután +2, -5 fok között alakulhat a hőmérséklet – írja az Időkép.

Szerdán már sok napsütésre készülhetünk, kevés felhő lesz felettünk. Élénk, helyenként erős lesz az északi, északkeleti szél. Hajnalban több helyen -10 fok alá süllyed a hőmérséklet, délután +1, -4 fok várható.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vonat elé hajtott egy autós a vácrátóti átjáróban

Csütörtökön és a hét további részében is napos, száraz időre van kilátás. Hajnalonta az északkeleti tájakon ismét -15 fok alá süllyedhet a minimum-hőmérséklet, emellett pára- és ködfoltok is kialakulhatnak majd. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments