Feljelentés-kiegészítést rendeltek el a lakástűz esetében

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ Mint megírtuk, január 1-én hajnalban kiégett egy harmadik emeleti lakás a Földváry téren. A katasztrófavédelem megerősítette lapunknak azt az értesülését, hogy a tüzet nagy valószínűséggel egy, a teraszra becsapódó tűzijátékrakéta okozhatta.

Hiába ugyanis a sok figyelmeztetés, mindig akadnak felelőtlen emberek, akik bár tudják, hogy szilveszterkor bizonyára nem lesznek teljesen józanok, vállalják, hogy rakétákat indítanak. Ha bebizonyosodik, hogy kinek a kezéből indult el a tűzijáték, súlyos büntetésre számíthat az illető.

Latorovszky Gábor váci rendőrkapitány ugyanis elmondta: feljelentés született az ügyben, hiszen kollégái is kint voltak a helyszínen már akkor, amikor a tűzoltók még dolgoztak. A legfrissebb hír, hogy feljelentés-kiegészítést rendeltek el, meg kell várniuk ugyanis a tűzvizsgáló jelentést. Ennek elkészítésére harminc napja van a katasztrófavédelemnek.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Tisztelettel köszöntjük a szépkorú Balogh Sándort

Súlyosbítja az önhibájukon kívül kárt szenvedett lakók helyzetét, hogy úgy tudjuk: nem mindenkinek volt biztosítása. A kiégett és a felette lévő két lakásban ugyanis nem csak a tűz, hanem a mentést végző egységek is kárt tettek, hiszen például az egyik érintett lakó nem tartózkodott otthon, őt Budapesten értesítették telefonon, hogy baj van, ezért csak úgy tudtak behatolni a lakásába, hogy betörték az ajtót. Másnap a közösségi oldalon kért segítséget, kérve, hogy akinek van leszerelt, felesleges ajtaja, az adja el neki. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments