FRISS: holnaptól teljes látogatási tilalom a kórházban

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ Az influenzajárvány miatt az országban több mint ötven egészségügyi és ápolási intézményben részleges vagy teljes látogatási tilalmat rendeltek el. Holnaptól, keddtől a váci Jávorszky Ödön Kórházban is teljes látogatási tilalom lesz.

A Pest megyei Kormányhivatal Váci Járási Népegészségügyi Intézetének tájékoztatása szerint, a lakosság körében észlelt influenza aktivitás emelkedést mutat. Az influenzaszerű megbetegedések számának növekedése miatt, 2017. január 24-től a Jávorszky Ödön Kórház minden osztályára kiterjedő látogatási tilalmat rendelek el – olvasható a Sámoly György főigazgató által szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

A látogatók által hozott csomagokat a kórház felsőportáján feladatot teljesítő őrzőszolgálat munkatársai átveszik és eljuttatják a betegekhez. A tilalom visszavonásig érvényes.

Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat legfrissebb adatai szerint a látogatás tilalmak egyebek között érintik Budapesten a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetet, a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházat, a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinikát, a Szent János Kórház és Észak-budai Egyesített Kórházakat, a Nyírő Gyula Kórház-OPAI minden osztályát, valamint a MH Egészségügyi Központot, az Egyesített Szent István és Szent László Kórház-Rendelőintézet több osztályát, továbbá a Szent Margit Kórház több osztályát.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  "Deákvár 125" Kiállítás megnyitó a Deákvári főtéren

Pest megyében a ceglédi Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet több osztályán is látogatási tilalmat rendeltek el. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments