Kézilabda: a váci győzelemnek nem örült Vlagyimir

VÁCI NAPLÓ/sport ♥ Az első félidő közepétől gyakorlatilag nem forgott veszélyben a váciak győzelme a női kézilabda bajnokság első osztályában a szombati mérkőzésen: Ipress Center-Vác – MTK Budapest 31–22 (13–10).

Hosszú szünet után folytatódtak a küzdelmek a bajnokságban az év végén, s az esztendő első hazai meccsén teltház várta a csapatokat a sportcsarnokban. A váci lányok lassan melegedtek bele a játékba, de aztán helyenként látványos játékkal, sima mérkőzésen hozták a két pontot.

Vlagyimir Golovin, a budapestiek edzője a játékvezetőket is hibáztatja a vereségért. „Egy komoly nyomást kaptak a játékvezetők az ellentétes padról, összezavarodtak. Nem mondom, hogy ők befolyásolni akarták a meccset, de voltak olyan fújások, amit a lelkünk nem nagyon tudott elviselni. Mi is összezavarodtunk, ott elindult egy kis törés és utána csak szaladtunk az eredmény után. Igazából sportértéke nem sok volt” – mondta a tréner a meccs után.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Eredményesen szereplés a LUPA Kupán

A váciak edzője, Szilágyi Zoltán a csapatát dicsérte. „Az elején jól kezdtünk védekezésben, viszont a támadásban a befejezésekkel problémáink voltak. Abramovics Elena remekül védett az első 10-15 percben. Az első félidő második felében a védekezésben estünk kicsit vissza, amikor már úgy kezdtünk betalálgatni. Viszont a második félidővel maximálisan elégedettek lehetünk, mint védekezésben, mint támadásban. Jól játszottunk, tudtunk a végén egy örömjátékot is produkálni, sikerült végre kiszolgálni hazai pályán lelkes közönségünket. Nagyon örülünk neki, hogy magabiztosan tudtunk itthon tartani a 2 pontot” – mondta a klub honlapjának tudósítása szerint. (fotó: vacinkse.hu)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments