Kézilabda: már biztos továbbjutók a kupában a fiúk

VÁCI NAPLÓ/sport ♥ Az utolsó hazai Liga Kupa találkozónkon a Mezőkövesd ellen lépett pályára első osztályú férfi kézilabda csapatunk. Az eredmények számunkra kedvező alakulásának köszönhetően győzelmünk egyben továbbjutást is ért volna: Váci KSE – Mezőkövesdi KC 38-31 (21-13).

A klub honlapjának beszámolója szerint a csapat a frissen igazolt jobbátlövővel, Stanojeviccel kezdte a mérkőzést. Játékunk ezúttal lendületes volt és bár kezdetben hibák csúsztak bele, a tizedik perc után sikerült a vendégek koncentrációját megtörnünk és indításgólokkal nagy előnyre tettünk szert. Bár a védekezésünk nem volt tökéletes, a gyors játék nem feküdt az ellenfélnek, így előnyünk egyre nőtt és már a pihenőre eldőlni látszott a mérkőzés.

A folytatásban a vendégek megpróbálták a lehetetlent, de próbálkozásukat hamar visszavertük, így már csak a győzelem aránya volt a kérdéses. Mivel a csapatok már nem különösebben foglalkoztak a védekezéssel, felváltva potyogtak a gólok és végül hét góllal győztük le a vendégeket.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Eredményesen szereplés a LUPA Kupán

Ezzel a két ponttal már biztosan továbbjutottunk csoportunkból, de vár még egy mérkőzés ránk kedden, amikor az Orosháza vendégeként lépünk pályára. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments