Szavazz Rómeóra, hogy díjat kapjon a jogászbálon

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ Csordás Rómeó Vácott élő joghallgató arra kéri a városban élőket, hogy szavazataikkal segítsék: díjat kapjon az idei jogász- és bankárbálon.

– Több mint tíz éve élek Vácon, a Boronkay György Műszaki Szakközépiskola és Gimnáziumban végeztem, jelenleg harmad éves vagyok a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán, ahova a gyermekkori álmom teljesítése érdekében jelentkeztem és ennek szellemében tanulok, amely a tanulmányi átlagomban is megnyilvánul. A tavalyi évben csaknem jeles, az eddig teljesített éveim átlagát tekintve pedig jelenleg 4,50 feletti átlaggal rendelkezem – mondta Rómeó a Váci Naplónak.

Az idén is megrendezésre kerül az Országos Jogász- és Bankárbál immáron 185. alkalommal, amely keretében díjazásra kerülnek a már végzett jogászok több kategória keretében, mint ügyvéd vagy jogtanácsos. Szintén elismerésben részesülnek a kiváló tanulmányi eredményt és szakmai sikereket elérő joghallgatók is.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Matkovich Ilona bejelentette az Összefogás Vácért polgármester- és képviselő-jelöltjeit

A díj odaítélésében azonban ezen kiemelt szempontok mellett a közönség szavazata is számít, amelyet ezen a linken lehet leadni. Az oldalon alulra görgetve a közönség szavazat megnevezés cím és joghallgató megnevezés alcím alatt, a szavazólap kitöltésével.

– A neveknél egy lenyíló menüben meg fog jelenni az én nevem: Csordás Rómeó. Tehát: első kocka a szavazatot leadó neve, a második az email címe, ezzel a robotot szűri ki a rendszer, a harmadik pedig a nevek, ott kell az én nevemre kattintani, és a szavazatot beküldeni – kéri a váciakat Rómeó.

Segítsük őt a sikerhez! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments