Új fedett buszváró készült a Csányi körúton

VÁCI NAPLÓ/a város (Ribáry Zoltán) ♥ A buszpályaudvar Csányi körút felőli oldalán, a tízemeletes épület előtt lévő megállóban eddig nem volt fedett buszváró, de most már van.

– Régi hiányt pótol ez a tetszetős buszváró, köszönet a megvalósításáért a Servitum Reklám Kft-nek, a cég ügyvezető igazgatójának, Csatári Endrének. Annál is inkább, mert, mint másutt is városszerte, ugyancsak adományként állították fel a beállót. Ami nagyon fontos fejlesztés, hiszen rendszeresen igen sokan várnak itt a kisváci városrészbe, azon belül a szérűskerti iskolaközpontba járó helyi buszokra, a Nógrád megye felé vivő távolsági járatokra – mondta helyszíni sajtótájékoztatóján Kovács Ágnes, a választókörzet önkormányzati képviselője.

A buszváró – az egységes összkép érdekében – a korábban elkészült hasonló beállók mintájára készült, ugyanolyan a megjelenése, aminek fontos elemei a borító paneleket díszítő szép fényképfelvételek (ezen a helyen Brezanóczy F. András, Kiss Dávid, Mészáros Laura, Székely Sándor és Tumbász András egy-egy fotója szerepel), amelyeket itt már a közvetlen környék rövid történeti leírása is kiegészít. ♦

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kamion és autó ütközött tegnap Vác térségében

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments