Táskát talált, pénzt vett fel a számláról

VÁCI NAPLÓ/bűnügyek ♥ Pórul járt az az ember, aki elhagyta a táskáját Vácon, az Ambró Ferenc utcában még tavaly november 17-én este 21.30 és 22 óra között. Ugyanis a megtaláló kicsit sem volt becsületes, hiszen nem hogy vissza nem adta a táskát, hanem még meg is rövidítette a sértett bankszámláját.

A Váci Rendőrkapitányságnál rendelkezésre álló adatok alapján az ismeretlen személy az elvesztett táskát eltulajdonította, benne a tulajdonos személyes irataival, mobiltelefonjával, takarék bankkártyájával. Az ismeretlen elkövető a sértett bankkártyája felhasználásával 180 ezer forint készpénzt tulajdonított el.

Az elkövető személyleírása: kb. 160-175 cm magas, középkorú normál testalkatú személy, aki a bűncselekmény elkövetésekor világos kapucnis felsőt viselt, mellyel próbálta arcát eltakarni.

A váci nyomozók kérik, hogy aki a felvételen látható személyt felismeri, illetve a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Váci Rendőrkapitányságon vagy hívja a 06-27/505-600-as telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments