Győrben játszik a Vác a zűrzavaros bajnokságban

VÁCI NAPLÓ/sport ♥ Nem vár ma könnyű mérkőzés az NB I-es női kézilabda bajnokság hétközi fordulójában a váciakra: a lányok ugyanis Győrbe utaznak. A mezőnyből egy fejjel kiemelkedő Rába-partiak biztos esélyesei a mai összecsapásnak, amit az M4 sportcsatorna is közvetít.

A győriek a hét végén egy remek meccsen győztek a Team Esjberg csapata ellen a Bajnokok Ligája középdöntőjének 2. fordulójában, kiváló játékkal, hat gól különbséggel hozták a kötelezőt. Ezzel három pont előnnyel vezetik a hat csapatos csoportot.

A bajnokság lebonyolítása teljesen zűrzavaros, a szövetség a forduló programjának széthúzásával tovább zúzza a magyar női kézilabda amúgy sem nagy tekintélyét. Jellemző, hogy a mostani, 13. fordulót január 28. és február 24. (!) között bonyolítják le. Ha így folytatják, nem is kell a sorsolás, minden csapat egyezzen meg az ellenfelekkel és játsszon úgy, ahogy akar és tud. Az ilyen zsákbamacska bajnokság még izgalmas is lenne, mert csak a legvégén derülne ki, ki a bajnok.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Zsinórban harmadik bajnokinkat is megnyertük!

„A hétvégi mérkőzésen remek teljesítményt nyújtó Görbicz Anita (11 gólig jutott) igazi vezére volt a csapatnak, de többek között Eduarda Amorim és Nora Mörk is kivette a részét a gólgyártásból. Kiss Éva pedig a kapuban parádézott büntető-hárításaival. Bízunk benne, hogy hasonló villanások szemtanúi lehetünk a Vác ellen is hazai közönség előtt” – írják a győriek a honlapjukon.

Február 8-án az Audi Aréna Győr egyébként kettős szerepet tölt be, az Audi ETO mérkőzése mellett otthont ad a Tatabánya férfi csapatának, a Maccabi Tel Aviv elleni EHF kupamérkőzésnek. A Győri Audi ETO KC – Ipress Center-Vác bajnoki mérkőzést az M4 sportcsatorna közvetíti 17 órától. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments