Könnyű volt a győzelem a Vác ellen – állítják a győriek

VÁCI NAPLÓ/sport ♥ Mint ahogy várható volt, a címvédő Győri Audi ETO KC házigazdaként 11 góllal legyőzte a Vác csapatát a női kézilabda NB I szerdai mérkőzésén. A hazaiak két pontja egy percig sem forgott veszélyben: Győri Audi ETO KC – Ipress Center-Vác 33-22 (17-9).

A mezőny legeredményesebb játékosa a váciak jobbátlövője, Hámori Konszuéla volt hat góllal. A hazaiak közül a holland Yvette Broch ötször talált a kapuba.  A győriek 13 meccs után is hibátlan teljesítménnyel vezetik a tabellát.

Dicsérte a váciak játékát a győriek vezetőedzője, Ambros Martín. „Gratulálok az ellenfélnek, nagyon nagyot küzdöttek, ami nekünk most kifejezetten jól jött. Örülök a győzelemnek egy ilyen nehéz szériában, amikor egy hét alatt gyakorlatilag három megmérettetésünk van. Ami szintén öröm számomra, hogy új taktikai elemet, egy új védekezési formulát sikeres ki tudtunk próbálni” – mondta a tréner.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci evezősök a szegedi Európa-bajnokságon

Bizonyos mértékig elégedett volt csapatával Szilágyi Zoltán, a váciak edzője. „Megérdemelt arányban nyertek a hazaiak. Próbáltuk lassítani a játékukat, ami többé-kevésbé sikerült. A második félidőben voltak biztató jelek játékunkban, amiből tudunk tovább építkezni” – mondta a győri csapat honlapjának tudósítása szerint. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments