A váci vonaton akart rabolni egy tizenhat éves fiú

VÁCI NAPLÓ/bűnügyek ♥ Rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 16 éves vácdukai fiú ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a fiú március 24-én a délutáni órákban a Budapest és Szob között közlekedő vonaton ment oda a sértetthez. A kezében egy nyitott bicskát tartott és azzal fenyegetőzve követelte a 29 éves nőtől a nála lévő táskát.

A sértett a követelésnek nem tett eleget, felállt és a vonat azon részére ment át, ahol több utas is tartózkodott. Ekkor a fiú már nem ment utána, hanem a váci állomáson leszállt a szerelvényről – írja a police.hu.

A gyanúsítottat vácdukai lakásában a Váci Rendőrkapitányság körzet megbízottja március 25-én a délelőtti órákban fogta el.

A fiút előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették. A nyomozó hatóság előterjesztést tesz az előzetes letartóztatásának indítványozására. ♦

14 napos próbaolvasás!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest
4 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments
Erzsébet Pogány
2017. 03. 27. 11:16

Na ezért kell az iskolákban lőgyakorlatra oktatni a nebulókat, mert ilyen esetben simán le lehet lőni. (remélem lehet érteni az iróniát ? )

Eszter Veres Petre Lajosné
2017. 03. 27. 11:23

Komolyan mondom, baseball ütővel kell közlekedni! Ami ráfér a takony kölykére!

Erzsébet Pogány
2017. 03. 27. 11:27

Nem is tudom miért gondolom, hogy cigány kölyökről van szó.

Eszter Veres Petre Lajosné
2017. 03. 27. 11:27

Erzsébet Pogány nem tudjuk csak gyanítjuk!