Életet mentett a váci szabadidős rendőr

VÁCI NAPLÓ/bűnügyek ♥ A Váci Rendőrkapitányság helyszínelő és balesetvizsgálója február 28-án 16 óra 40 perckor szabadidejében sétált haza a Vácon található egyik társasház lépcsőházában, amikor arra lett figyelmes, hogy halk segítségkérés hallatszik egy ismeretlen helyről.

Felkutatta a hang forrását és megállapította, hogy a felső szomszédja kiabált segítségért. A külső bejárati ajtót zárt állapotban találta. Megkérdezte a bent tartózkodó személyt, hogy mi történt.  Szomszédjáról tudta, hogy egyedül él, nem lakik a közelben hozzátartozója, valamint mozgáskoordinációs problémai vannak, illetőleg rendszeresen gyógyszert szed. A közelmúltban ezen túl még a karja is eltört.

A hölgy elmondta, hogy jó pár órája elment fürdeni és a tisztálkodás végeztével, amikor ki akart szállni a kádból elvesztette az egyensúlyát és elesett, azóta kiabál segítségért. Ekkor már több testrésze zsibbadt, nehezen tudott beszélni és fázott.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Már megint maga az?” – ezzel a felkiáltással üdvözölte az életvédelmis kollégát B. György.

Ezen információk tudatában a külső bejárati ajtót a rendőr benyomta. Amikor belépett lakásba érezte, hogy hideg van, mivel több ablak is nyitva volt.  Ezért a nőt plédekkel betakarta és mentőt hívott a helyszínre.

A mentők kiérkezésig a nővel folyamatosan kommunikált, majd értesítette a lányát is.

A helyszínre érkező mentősökkel együtt kiemelték az asszonyt a fürdőkádból, az ápolók megvizsgálták és megállapították, hogy ki volt száradva, reszketett, valamint nagyon gyorsan vert szíve, ezért kórházba szállították. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments