Évet értékelt a váci rendőrkapitány: javultak a mutatók

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ A Váci Rendőrkapitányság vezetője megtartotta évértékelőjét. Latorovszky Gábor rendőr alezredes, rendőrségi tanácsos, kapitányságvezető február 28-án állománygyűlés keretében értékelte a szervezet 2016 évben végzett munkáját egyben meghatározta 2017 évre a célkitűzéseket.

Kiemelte, hogy a rendőrkapitányság illetékességi területén tovább csökkentek az ismertté vált bűncselekmények, emelkedtek a nyomozás eredményességi és felderítési mutatók. Alapvető célkitűzéseiket teljesítették, a határrendészeti feladataikat végrehajtották.

Az évértékelő elöljárója dr. Németh Gyula rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdasági főkapitány helyettes volt. Az értekezletet a rendőri állomány és a meghívott vendégek, társszervek képviselői mellett megtisztelte Fördős Attila polgármester is.

Dr. Németh Gyula elismerését fejezte ki a kapitányság teljes állományának a tavalyi évben végzett munkájáért egyben hangsúlyozta, hogy az elvégzett munka minden mutatóban meglátszik.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vasúti átjáró sorompójának hibája

Fördős Attila polgármester példaértékűnek nevezete az együttműködést, gratulált az elért eredményekhez és megköszönte a tavalyi évben végzett munkát. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments