Kérték, segítettek: a két kislány játszhat majd az udvaron

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ A Mozgáskorlátozottak Egyesületének Diadalív Lakóotthonában 14 fiatal mozgássérült éli mindennapjait, köztük Anilla és Viktor is. Ikerlányaik Hanna és Jázmin 1 évesek lettek, az ő számukra indított Bunna Katalin a lakóotthon-vezetője egy felhívást, melyben azt kérte, hogy az intézmény udvarán egy játszóteret tudjanak kialakítani az ikrek számára az adományokból.

A felhívás után nagyon sokan megmozdultak a lányok játszóterének megvalósítása érdekében. Magánszemélyek és vállalkozások is adakoztak, volt aki pénzt és volt aki játékot ajánlott fel, de akadt aki mindkettőt.

Az udvaron a munkálatok elkezdődtek, a kertet segítettek felásni a váci Zichy utcai Tagintézmény tanulói. A lakóotthon-vezető elmondta, hogy újra füvesítik az udvart, hintát rendeltek, lesz homokozó, csúszda és egy babaház a gyerekeknek. Hatalmas öröm lesz látni, mikor a játszóteret birtokba vehetik a kicsik.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kamion és autó ütközött tegnap Vác térségében

Bunna Katalin a szülők nevében is köszönetét fejezi ki az adományozóknak: Renault Tamás Autó Kft., Duplex Magyarország Kft., Servitum Reklám Kft., Építőmester 94 Kft., Ódon-Fon Kft., Féktelen Kft., Vác Deákvár S.E., Toner Holding Kft., Toja-Team Kft., Stratam Ház Kft., Játékshop, Klímász János, Fónagy István, Dobák Tamara, Ottó Katalin, Králik Krisztina. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments