Keszthelyre ment rabolni a váchartyáni férfi

VÁCI NAPLÓ/MTI/bűnügyek ♥ Néhány órán belül elfogták a rendőrök Keszthelyen azt három férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy hétfő délután kirabolt egy nőt, aki dohánybolti bevételét vitte volna a bankba – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a rendőrség honlapján. Az egyik fickó Váchartyánban lakik.

A sértett a történtekről személyesen tett bejelentést a keszthelyi rendőrkapitányságon. Közlése szerint az általa üzemeltetett dohánybolt hétvégi bevételével tartott a bankba, amikor egy bukósisakos férfi megtámadta. Többször megütötte a fejét, majd a vállán lévő táskát letépte és a zsákmánnyal beugrott egy közelben rá váró személyautóba.

A keszthelyi nyomozók nyolc órán belül azonosították a támadót és két társát, akiket keddre virradó éjjel fogtak el. A három férfi lakásán tartott házkutatás során megtalálták az ellopott készpénz egy részét.

A nyomozók a 29 éves és 26 éves keszthelyi testvérpárt, valamint a 42 éves váchartyáni gyanúsítottat őrizetbe vették és indítványozták előzetes letartóztatásukat. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments