Közterület-felügyelők értekezlete volt rendőrkapitányságon

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ A Váci Rendőrkapitányság vezetője, Latorovszky Gábor rendőr alezredes  március 3-án munkaértekezletre hívta meg a kapitányság illetékességi területén szolgálatot ellátó közterület-felügyelőket és az egyéb rendészeti feladatokat ellátó személyeket.

Az értekezleten dr. Horváth Imre rendőr alezredes, kapitányságvezető-helyettes köszöntötte a megjelenteket és röviden értékelte az elmúlt év közbiztonsági, bűnügyi és közlekedésbiztonsági helyzetét, illetve a rendészeti feladatot ellátó személyek által elvégzett szakmai munkát.

A közterület-felügyelők és a mezőőrök az elmúlt évben több sikeres és eredményes intézkedést hajtottak végre önállóan, illetve a polgárőrökkel, rendőrökkel közösen. Szolgálatuk hozzájárult a lakosság biztonságérzetének erősödéséhez.

Az értekezlet második felében a kapitányság munkatársai tartottak szakmai elméleti  előadásokat, szabálysértési, rendészeti témakörökben, valamint gyakorlati intézkedéstaktikai képzésben részesítették a jelen lévőket.  Lehetőség teremtődött a tapasztalatokat megosztására, és a  felmerült kérdések is megválaszolásra kerültek. Végezetül pedig az együttműködés további lépeseinek egyeztetésére is sor került. ♦

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egy szemtanú feljegyzései - A Migazzi Zarándokház és a PüspökVác látogató és rendezvényközpont története a II. világháború előtt és után

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments