Vizelettel öntötte le és meg akarta ölni a váci rabot

VÁCI NAPLÓ/bűnügyek ♥ Csütörtökön tárgyalta a Budapest Környéki Törvényszék egy férfi ügyét, aki még 2013 augusztusában rátámadt zárkatársára a a Váci Fegyház és Börtönben. A vád szerint ölni akart.

A bíróság tájékoztatása szerint a vádlott – aki előzetes letartóztatásban volt – 2013 júliusában kilenc emberrel került közös zárkába, köztük a férfival, akivel kis híján végzett. A két érintett korábban nem ismerte egymást, de ágyaik egymás mellé kerültek – írja a 24.hu.

A vádiratban az áll, hogy a vádlott és a többiek nehezen viselték, hogy a társuk „nem tisztálkodik megfelelően”, és a támadó azt is nehezményezte, hogy a férfi kérelmet adott be, hogy őt és még két embert a zárkából helyezzenek át máshova.

Amikor tudomást szerzett a kérelemről, dühös lett és számon kérte társán a dolgot.

A fejét a hóna alá szorította, miközben azt kiabálta, hogy „megöllek, kinyírlak te csótány”, majd a földre dobta és ráfeküdt. A zárkatársak közbeléptek, ám a vádlott folyamatosan provokálta a férfit, a vizeletét az arcába öntötte, majd az összesodort lepedőjével elkezdte fojtogatni,amely helyzetből szintén a zárkatársak mentették ki a társukat.

A férfi a történteket jelezte ezután jelezte a börtönfelügyeletnek. A vizsgálat lezárulta után került sor a vádemelésre. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments