Ismét adj egy napot a váci Ligetnek

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ Ismét megszervezik Vácon a ligettakarítási programot. Ezúttal április 7-én és 8-án várják a segíteni szándékozókat. A rendezvény megvalósítása a Váci Környezeti Nevelési Program keretében történik, melyet dr. Farkas László atyával közösen valósítanak meg. Az összegyűjtött hulladékok elszállítását, ártalmatlanítását most is a Váci Hulladékgazdálkodási Kft végzi majd el.

– A programot 2017. április 7., péntek és 8., szombat délelőttre tűztük ki. Pénteken az iskolák csoportjait, szombatra az iskolák mellett a város polgárait, civilszervezeteit várjuk. Találkozó a ligeti templom mellett 9 órától – nyilatkozta a főszervező, Bíró György.

A ligetben az alábbi munkák várják az önkénteseket:

  • Szemétszedés
  • Avar gyűjtés gereblyézés
  • Növények metszése
  • Cserjék, bokrok, fák pótlása, ültetése
  • A Milleniumi emlékkút kitakarítása
  • Patakmeder tisztítás
OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Kész a virágos violinkulcs, hamarosan rendbe rakják a Duna-parti dzsumbujt is

A munkához biztosítanak szemeteszsákokat, kesztyűket és kerti szerszámokat korlátozott mennyiségben, ezért amennyiben tudnak, kérik, vigyenek magukkal metszőollót, gereblyét és egyéb kerti szerszámokat.

Ne jövőre, és ne majd ha jó idő lesz – mert most jó idő lesz -, hanem most gyere, mert most van még Liget, akinek MOST van rád szüksége! – olvasható a program felhívásában. ♦

14 napos próbaolvasás!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest
1 Comment
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments
Nem Fördős, isten ments
Nem Fördős, isten ments
2017. 04. 09. 08:46

Ja, amit a tahók összeszarnak, a gyerekekkel tetessük rendbe. Ennél az ósdi, unalmas akciónál nincs jobb ötlet, Bíró Gyuri? Szaros pelenkát, véres betétet szedetni a gyerekkel, gratulálok. Az egész város egy szemétdomb, jelzem. Komolyan kéne végre gondolni az alibizést, urak.