Tavasz van, de még liftezik egy kicsit az időjárás

VÁCI NAPLÓ/régió ♥ Az elkövetkező napokban is meglehetősen változékony lesz az időjárás Vácott és környékén. Hétfőig ismét melegszik az idő, utána azonban megint jelentős lehűlés jön. Az igazi tavasz majd csak április vége felé lesz élvezhető.

Szombaton még sok lesz felettünk a felhő, csak néhol bújhat elő rövid időre a nap – írja az Időkép. Elszórtan egy-egy jelentéktelen zápor még előfordulhat. Az északnyugati szelet élénk, erős lökések kísérhetik. A hűvös hajnalt követően a délutáni órákban 13 és 17 fok közötti maximumokat mérhetünk. Frontmentes idő.

Vasárnap már csökken felettünk a felhőzet, többfelé lehet hosszabb naposabb időszakokra számítani. Csapadék nem várható, gyenge, mérsékelt lesz a légmozgás. Hajnalban 3 és 8, délután 16 és 21 fok között alakulnak a hőmérsékleti értékek.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kerékpáron és lóháton, avagy a „Kerékpározás és lovaglás” sikerei

Hétfőn tovább csökken a felhőzet, legfeljebb a nyugati határ közelében fordulhat elő egy-egy zápor. A délies szél néhol megélénkülhet. Folytatódik a melegedés, 4-8 fokos reggel után 19-23 fokra melegszik fel napközben a hőmérséklet.

Kedden napközben egy hidegfront éri el hazánkat, záporokkal, néhol zivatarokkal. Ezzel együtt feltámad az északnyugati szél, és ismételt lehűléssel lehet számolni. A folytatásban kissé csapadékos, szeles időre van kilátás. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments