Csatlakoztak: a váci rendőrök is “házhoz mennek”

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ Az Országos Rendőr-főkapitányság által 2015-ben indított Házhoz megyünk elnevezésű bűnmegelőzési programhoz idén a Váci Rendőrkapitányság is csatlakozott. Ennek keretében számos rendezvényre került sor.

A program keretében most májusban több helyszínen is megszólították a rendőrök az állampolgárokat. A váci Juhász Gyula Általános Iskolában az internet biztonságos használatával kapcsolatos előadást hallgatták meg a tanulók, valamint a kismarosi Vilcsek Gyula Általános Iskolában a felső tagozatos diákok figyelmét hívta fel a kapitányság bűnmegelőzési előadója az internet veszélyeire, majd a függőségekkel (drog, alkohol) kapcsolatban is prevenciós előadást tartott.

Egy váci hipermarketben május 11-én kaphattak az érdeklődők vagyonvédelmi tanácsokat a kapitányság bűnmegelőzési előadójától, valamint az Aegon biztosító képviselőitől.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Makóra költözik az üzletág, elbocsátások lesznek a ContiTechben

Három nappal később, május 14-én pedig a verőcei Védelem 2007 Polgárőr Egyesület meghívására érkezett “házhoz” a program. A polgárőrnap keretében lehetőség nyílt a kerékpárok regisztrációjára is. A gyermekek játékos formában ismerkedhettek meg a rájuk leselkedő veszélyhelyzetek elkerülési lehetőségeivel és a biztonságos közlekedés alapjaival. ♦

NAPLÓ+ előfizetés!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments