Egy idős dorogi házaspárt rabolt ki a váci férfi

VÁCI NAPLÓ/MTI/régió ♥ Vádat emelt az Esztergomi Járási Ügyészség egy váci férfi ellen, aki társaival 2014 februárjában kirabolt egy idős dorogi házaspárt – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.

Reszl Ildikó tájékoztatása szerint a bűncselekményt négy férfi hajtotta végre. Az egyikük ellen csoportosan, felfegyverkezve elkövetett rablás miatt emeltek vádat, ezt a DNS-azonosítás tette lehetővé. Egy társát jelenleg is körözik, további két résztvevő kiléte ismeretlen.

Az elkövetők a bűncselekmény napjának estéjén Dorogon lekapcsolták az áramot a 84 éves férfi és a 81 éves asszony házánál. Amikor az idős férfi megnézte a villanyórát, ököllel arcon ütötték és késsel az értékeik átadására szólították fel. A házban az asszony arcára pulóvert szorítottak és tőle is pénzt, illetve arany ékszereket követeltek. A rablók mintegy félmillió forintot zsákmányoltak, majd távozásuk előtt elvágták a telefonkábelt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Összművészeti programkavalkád a Dunakanyarban - Június 20-án indítja a nyarat a VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó

A férfival szemben a járási ügyészség fegyházbüntetés kiszabását indítványozta. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments