Nem hosszabbítják meg Csank és Belák szerződését

VÁCI NAPLÓ/sport ♥ Pénteken tartott egyeztetést Pető Tibor elnök a Vác Városi Labdarúgó Sportegyesület jövőjével kapcsolatban, ezen részt vett Belák Gyula ügyvezető igazgató és Csank János szakmai igazgató is. Áttekintve az utánpótlás csapatok teljesítményét, végül olyan döntés született, hogy a június 30-án lejáró szerződéseket egyik vezető esetében sem hosszabbítják meg.

Pető Tibor – aki egyben városunk alpolgármestere is – lapunk érdeklődésére elmondta: a klub igyekezett minden feltételt biztosítani a nyugodt szakmai munkához, ennek ellenére az utánpótlás csapatunk kiesett az NB II-ből. Egyben köszönetét fejezte ki a két szakember eddigi munkájáért.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Elindult a második Börzsöny Ring kerékpáros teljesítménytúra

Központi Gyógyszertár Vác

A klubelnök hozzátette: mivel hamarosan megkezdődik a felkészülés a következő szezonra, már tárgyalnak a távozók pótlásáról. Hogy ki mellett teszik le a voksukat, az néhány nap alatt eldől és az új vezetőket hamarosan bemutatják a szurkolóknak is. (képünkön a Vác FC NB III-as bajnoki címének ünneplésekor Belák Gyula, John Marshall, Csank János és Orbán Levente)

14 napos próbaolvasás!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest
4 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments
Kereszturi Gyula
2017. 06. 26. 12:17

Nem EGY utánpótlás csapata van a VVLSE-nek, hanem több korosztályos csapata. Ezek az U-19, az U-17, az U-16, az U-15 és az U-14 II. osztályában szerepeltek. Az első három esetében az osztályokban 16-16 csapat játszott. A váciak helyezései: U-19:4., U-17:11, U-16: 16. További két csapat (U-15 és U-14) szintén a másodosztályban,de területi alapon kialakított 15-15 csapatos csoportokban az 1., illetve a 3. helyet szerezte meg. Ezek után azzal elintézni egy Csank János és egy Belák Gyula kirúgását, hogy “… az utánpótlás csapatunk kiesett az NB II-ből”??? Hát… 🙁

Nikoletta Molnár
2017. 06. 26. 12:59

Ha egy Csank János nem tud elég jó lenni itt, akkor ki??? Vicc

Niki Szűcs Hartlné
2017. 06. 26. 13:36

Mi lesz még itt!

Kiss Jani
2017. 06. 26. 13:47

Hát ez kurva jó! Miért nem kell Csank mester.:(