Nem hosszabbítják meg Csank és Belák szerződését

VÁCI NAPLÓ/sport ♥ Pénteken tartott egyeztetést Pető Tibor elnök a Vác Városi Labdarúgó Sportegyesület jövőjével kapcsolatban, ezen részt vett Belák Gyula ügyvezető igazgató és Csank János szakmai igazgató is. Áttekintve az utánpótlás csapatok teljesítményét, végül olyan döntés született, hogy a június 30-án lejáró szerződéseket egyik vezető esetében sem hosszabbítják meg.

Pető Tibor – aki egyben városunk alpolgármestere is – lapunk érdeklődésére elmondta: a klub igyekezett minden feltételt biztosítani a nyugodt szakmai munkához, ennek ellenére az utánpótlás csapatunk kiesett az NB II-ből. Egyben köszönetét fejezte ki a két szakember eddigi munkájáért.

Központi Gyógyszertár Vác

A klubelnök hozzátette: mivel hamarosan megkezdődik a felkészülés a következő szezonra, már tárgyalnak a távozók pótlásáról. Hogy ki mellett teszik le a voksukat, az néhány nap alatt eldől és az új vezetőket hamarosan bemutatják a szurkolóknak is. (képünkön a Vác FC NB III-as bajnoki címének ünneplésekor Belák Gyula, John Marshall, Csank János és Orbán Levente)

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

4 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments