Pályáznak az Alsó utca újraburkolására

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ Elindult végre a Felső-Törökhegyen kiépítendő közvilágítás tervezése – mondta lapunknak ifjabb Vácy Károly önkormányzati képviselő, akit arról kérdeztünk, milyen változások várhatók választókörzetében. A területe elég nagy, hiszen a kórház, az M2-es út, a Petőfi és a Landerer utcák határolják. A feladat is sok, de a lehetőségekhez képest mindig van fejlődés.

Mint a Váci Napló is megírta, nemrég adták át a gyalogosforgalomnak a Hanusz utcát a Kis utcával összekötő lépcsősort. Ifjabb Vácy Károly elmondta: régóta húzódó ügy végére került pont. Az elmúlt hónapokban sokat kilincselt azért, hogy a lépcsősor biztonságos kialakítást kapjon.

Körzetében folynak az útjavítások is. Több utcában meglehetősen kritikus a helyzet, ezért a képviselő most a holdingot bombázza igényeivel, kérve, hogy ahol csak lehet, kezdjenek hozzá a burkolat javításához. Jelenleg a Pajzs, a Lándzsa és az Akó utca rendbe tételéről tárgyalnak. Az Alsó utca esetében pedig pályázatot nyújtott be az önkormányzat, ennek elbírálása hamarosan várható.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb elismerésben részesült dr. Horváth Ferenc a váci levéltár igazgatója

A Szentgyörgyi utcában nemrég lakossági fórumot tartottak az ott élők területhasználati problémáinak megbeszélésére. Ifjabb Váci Károly ugyanis kezdeményezte, hogy a helyzet tisztázására a városháza és az érintettek kezdjenek egyeztetéseket, s csak ezt követően szülessen meg a döntés.

A képviselő nemsokára a Kosdi út tetején lévő buszmegálló festését, környékének rendbe tételét is megkezdi, ehhez „tettestársakat” keres. Aki szeretne vele kapcsolatba kerülni, ezt a 30/237-4787-es mobilszámon, vagy a vacy.karoly@gmail.com e-mail címen teheti meg. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments