Kedvezményes vonatjegy a kemencei kisvasút napjára

VÁCI NAPLÓ/régió ♥ Ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START és a GYSEV a július 22-i Kemencei Erdei Múzeumvasút Napja rendezvényre utazóknak, bármely belföldi vasútállomásról a szobi állomásra.

A kedvezmény másodosztályon vehető igénybe. Első osztályon történő utazáshoz a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonatra a felárat meg kell fizetni. Gyorsvonati pótjegyköteles vonaton az önálló gyorsvonati pótjegyet kell megváltani. Az utazást legkorábban július 21-én lehet megkezdeni, a visszautazást pedig legkésőbb a rendezvényt követő napon, július 23-án éjfélig be kell fejezni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a visszautazás előtt a rendezvény helyszínén lebélyegezték. A bélyegzéshez a jegy tulajdonosának be kell bemutatnia a kisvasúti programra szóló részvételi jegyét. Bélyegző hiányában az alkalmi menettérti jegyet a jegyvizsgáló teljes árú menettérti menetjegyre egészíti ki, és pótdíjat is felszámít. A bélyegzést július 22-én 9-20 óra között, a Kemencei Erdei Múzeumvasút pénztárában kérhetik.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Lukács Andrea: Törés

A „Kisvasúti Napok” programsorozat keretében tartandó rendezvényről bővebb információ a http://www.kisvasut.hu/kemence honlapon olvasható, a vasúti utazási kedvezményről további felvilágosítás pedig a MÁVDIREKT +36 (1) 3 49 49 49 telefonszámán kérhető. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments