A rétsági rendőrök elfogtak egy 33 éves váci férfit

VÁCI NAPLÓ/bűnügyek ♥ A Rétsági Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt egy 34 éves nőtincsi férfi ellen, míg kábítószer birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt egy 33 éves váci férfi ellen folytat eljárást.

A nyomozás során beszerzett információk alapján megalapozott a gyanú arra, hogy a 34 éves nőtincsi férfi részére T. István 33 éves váci lakos továbbértékesítés céljából július 14-én bruttó 34,6 gramm – a szakértői vélemény alapján – amfetamin tartalmú port és további kábítószergyanús anyagokat adott el. Adatok merültek fel arra is, hogy T. István korábban több alkalommal több személynek fogyasztás céljából kábítószert értékesített.

A rétsági rendőrök T. Istvánt július 21-én este Vác belterületén elfogták. A nyomozók a férfi személygépkocsiját átvizsgálták, s abban 30 milliliter kábítószergyanús folyadékot, 12,6 gramm kábítószergyanús tablettát, több, alufóliába csomagolt, 32,6 gramm fehér színű port, valamint nagy mennyiségű készpénzt találtak és foglaltak le.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Megemlékezés közben is figyelni kell értékeinkre

A rendőrök a 33 éves váci férfit a Rétsági Rendőrkapitányságra előállították, kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

Az ügyben még további négy személy ellen folyik az eljárás kábítószer birtoklás megalapozott gyanúja miatt – írja a police.hu. ♦

NAPLÓ+ előfizetés!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments