Szerdán kezdődik az idei VéNégy Fesztivál

VÁCI NAPLÓ/MTI/kultúra ♦ Ismét megrendezik Vácott a VéNégy Fesztivált, a korábban a visegrádi országok színházi társulatainak együttműködéséből kibontakozott, zenei programokkal átszőtt fesztivál július 5-től 9-ig tart.

A VéNégy közönsége a különleges utcaszínházi előadások mellett népszerű zenekarokkal találkozhat egy különleges környezetben, a Dunakanyar szívében – idézte Kis Domonkos Márkot, a Dunakanyar Színház igazgatóját, a fesztivál alapítóját a szervezők által az MTI-hez eljuttatott közlemény.

A rendezvényen négy helyszínen – Északi és Déli Színpad, Színházterem, Nyárfák alatt – zajlanak a programok.

A zenei kínálatban szerepel mások mellett a Punnany Massif, az Európa Kiadó, a Bëlga, a Blahalouisiana, az Irie Maffia, a Random Trip Tóth Verával, Fábián Julival és Tátrai Tiborral, a Zagar, a RedRed, a Ricsárdgír, a Supernem, a Jónás Vera Experiment, a 30Y, a hiperkarma, a cseh High Corporation, a lengyel Rosalie vagy a szlovák Nvmeri.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  "Deákvár 125" Kiállítás megnyitó a Deákvári főtéren

A színházi előadások a nyitónapon Ingmar Bergman Az utolsó sikoly című monodrámájával indulnak Oberfrank Pál előadásában. A külföldi színházi produkciók között lesz Shakespeare Hamletje szlovák nyelven, a lengyel Andrzej Sadowski Nyolc nap alatt a Föld körül című darabja, illetve Dodo Gombár Ég és nő között című előadása. A négy nap során fellép a TÁP Színház és a Nylon Group is. ♦

Központi Gyógyszertár Vác

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments